Nytt på Idrottshuset

Idrottshuset i Växjö – Träning för alla

Sommar sommar sommar

Kolla in våra sommaröppettider under ”aktuella tider” på hemsidan. Längst ner på sidan hittar du även ändrade öppettider. Där kan du även se att under julimånad håller vi stängt!
Read More

Ht-24 Kurser

Vi har kurser i klättring för ung och gammal! Är du intresserad av att lära dig klättra och gå en topprepskurs eller mer regelbunden träning? Vi har det mesta! Vi har även div kurser i badminton samt squashträning i Vsq regi. Skicka en intresseanmälan redan nu på info@idrottshuset.se om detta kan vara något för dig...
Read More

Påsklovsklättring!

Prova klättring med instruktör vissa tider, bokas via 0470/28980! Spela badminton eller squash 2 för 1 för skolungdomar hela påsklovet, bokas via hemsidan eller telefon.
Read More

Sportlov på Idrottshuset!

Prova klättring med instruktör vissa tider, bokas via 0470/28980. Boka en badmintonbana, squashbana eller pingisbord, 2 för 1 hela sportlovet för skolungdom. Lån av rack och boll ingår. Bokas via idrottshuset.se eller 0470/28980. Välkomna!
Read More

Nytt år nya möjligheter!

Topprepskurser i klättring (ingen förkunskap krävs), Lär dig bouldra nybörjare/vuxna (Nytt Vt-24), Kurser/träning i klättring, badminton, squash ( i Vsq regi) för stora och små. Badmintonstege och Squasstege ( möt nya motståndare!) Träna i vårt lilla men fina gym! Boka banor och spela med vänner/familj görs enkelt på idrottshuet.se eller 0470/28980. Välkomna till oss!
Read More

Jul & Nyår

Kolla in våra öppettider under ”Aktuella tider”! Missa inte: 2 för 1 för sportlovslediga barn/ungdomar, lån av rack och boll ingår. Testa klättring med instruktör vissa tider för 130 kr, bokas på 0470/28980!
Read More

Öppethus!

Den 2/12 har vi öppethus för att fira vår nya klätterhall! Testa klättring ( vi har instruktörer på plats), badminton, squash, gym… allt är GRATIS. Välkomna till oss!
Read More

Höstlovskul på Idrottshuset!

Testa klättring med instruktör för 130 kr per person, bokas via 0470/28980. Två för en på racketsporter hela höstlovet om du spelar med skolungdom. Lån av rack och boll ingår också! Bokas via hemsidan eller tel. Välkomna!
Read More

Kolla in..

”Prova på klättring” med instruktör första söndagen i varje månad med start 1/10 ( som nu går att boka via 0470/28980). Du bokar in dig i en grupp om 7 st, blandade åldrar ( från 5 år)! Kostnad är 130 kr per person Välkomna! Obs! Glöm inte att boka platsen
Read More