• Squash

  En av världens snabbaste sporter

  Squash

  Spela Squash på Idrottshuset

  Hos oss finns det squashspelare på alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren spelare ger vi dig möjlighet att spela squash 7 dagar i veckan! Vi har fyra squashbanor som är bokningsbara i 45-minutersperioder. Boka ett kontrakt eller spela enstaka tider. När du bokar en fast tid under kvällstid så får du många förmåner! Om du avbokar  så har du alltid tiden tillgodo så länge du har kontraktet kvar. Fritt spel vardagar före 16.00 samt hela helgen. Träning i vårt NYA GYM ingår också! Vi har också det förmånliga allroundkortet mm

  Växjö Squashklubb

  VSQ ger dig möjligheten att träffa och spela med andra squashspelare.  För mer information kontakta oss på Idrottshuset eller gå till VSQ direkt – vaxjosquashklubb.se

  Squashstegen


  För mer erfarna spelare som söker ett konkurrenskraftigt spel kör VSQ en månatlig Squashstege.  Om du vill veta mer gå till VSQ Stegen

  Junior Squash


  Vi på Idrottshuset har nybörjarkurser för både barn och vuxna. Lär dig en rolig och intensiv sport! Du kan även boka instruktör för att finslipa din teknik. Skicka ett mejl till info@idrottshuset.se om du har frågor och vill veta mer.

 • Badminton

  En allsidig träningsform

  Badminton

  Spela badminton på idrottshuset

  Spela badminton på någon av våra sex badmintonbanor. En spelperiod är 40 min. Du kan givetvis boka enstaka tider men även teckna ett kontrakt dvs spela samma tid varje vecka hela säsongen. Massor med förmåner till dig som är kontraktskund! Om du bokar ett kvällskontrakt så spelar du fritt vardagar före 16.00 samt hela helgen! Om du avbokar din tid så har du alltid tiden tillgodo så länge du har kontraktet kvar. Träning i vårt NYA GYM ingår också! Vi har också det förmånliga allroundkortet mm

  Kurser

  På söndagarna har vi våra populära juniorkurser. Vi har även kurser för vuxna där du får lära dig badminton från grunden. Ring så får du veta mer! Du kan också boka en timme med instruktör för att finslipa din teknik.

  Korpen

  I samarbete med korpen kan vi erbjuda seriespel i såväl singel som dubbel och lagspel under vissa peroder. Hör av dig till oss eller korpen för mer info.

  Utrustning

  Badmintonrack finns att hyra. Bollar köper du i vår sportshop (gratis lån av rack och boll om du är under 16 år). Vi har även ett stort utbud av rack samt skor m.m. i vår sportshop.

 • Klättring

  Alla vill nå toppen

  Klättring

  Klättra i idrottshuset

  Regler i klätterhallen
  Försäkring och ansvar
  Välkommen att klättra på Växjös enda klättervägg. För dig som redan kan klättra och har kunskaper i säkring är det bara att komma förbi. Åldersgräns 16 år gäller dock vid drop in klättring.

  Kurser

  Vi har både junior-och seniorkurser. Som senior går du en  kurs på fyra veckor (två tim varje gång). Du får lära dig klättring från grunden och kan därefter komma och klättra själv. Efter fullföljd kurs och godkänt resultat får du ett s k Topprepskort utfärdat av Klätterförbundet. Som junior kommer du och klättrar en gång i veckan med instruktör under 13 veckor, 1 tim varje gång.

  Prova på-grupper

  Du kan boka väggen med instruktör ex 1 tim för att prova på, gäller såklart både senior och junior.

  Utrustning

  Selar, skor mm – dock ej sherpas – kan du hyra av oss (ingår i kurser samt prova på grupper).

  Klätterväggen uppbokad!!

   Du kan kolla om väggen är ledig genom att klicka på bokning online samt välja kategori klättring.

  Det går också att ringa på 0470/28980.

 • Bordtennis

  Bra träning och gruppaktivitet

  Bordtennis

  Bordtennis

  Vi har ett bordtennisbord som går att använda i badmintonhallen.

  Bra gruppevent

  Varför inte samla polarna på AW? Utmana dem. Du vinner ju lätt den utmaningen.

  Turneringar

  Utmana dina jobbarkompisar med en pingisturnering! Eller varför inte ordna en racketlontävling?

  Utrustning

  Bordtennisrack och bollar ingår i priset när du spelar pingis hos oss. Vi har inga rack till försäljning.

 • Gym

  Komplettera din träning med styrka

  Gym

  Stärkande träning i vårt fina Gym!

  Vi har sen ett år tillbaka ett helt nytt gym i två plan. Personlig och härlig anläggning med allt för att kunna ge kroppen en riktig genomkörare. Lite bättre – lite personligare. Om du vill ha en genomgång av våra maskiner så kan du boka en timme med Martin vår gyminstruktör.