Spela badminton på idrottshuset

Spela badminton på någon av våra sex badmintonbanor. En spelperiod är 40 min. Du kan givetvis boka enstaka tider men även teckna ett kontrakt dvs spela samma tid varje vecka hela säsongen. Massor med förmåner till dig som är kontraktskund! Om du bokar ett kvällskontrakt så spelar du fritt vardagar före 16.00 samt hela helgen! Om du avbokar din tid så har du alltid tiden tillgodo så länge du har kontraktet kvar. Träning i vårt NYA GYM ingår också! Vi har också det förmånliga allroundkortet mm

Kurser

På söndagarna har vi våra populära juniorkurser. Vi har även kurser för vuxna där du får lära dig badminton från grunden. Ring så får du veta mer! Du kan också boka en timme med instruktör för att finslipa din teknik.

Korpen

I samarbete med korpen kan vi erbjuda seriespel i såväl singel som dubbel och lagspel under vissa peroder. Hör av dig till oss eller korpen för mer info.

Utrustning

Badmintonrack finns att hyra. Bollar köper du i vår sportshop (gratis lån av rack och boll om du är under 16 år). Vi har även ett stort utbud av rack samt skor m.m. i vår sportshop.