• Barnkalas – Så kul, men mycket att planera

  Barnkalas på Idrottshuset i Växjö

  Det går utmärkt bra att klä ut sig på våra kalas. Faktiskt har det visat sig att pirater är minst lika bra som klätterapor på att ta sig upp på vår klättervägg.

  Funderar du på hur du ska fixa barnkalas, i år igen?

  Eller på praktiska ting som var ni ska vara eller vad ni ska göra? Vi har en urenkel lösning för er. Ni blir inte först ut men å andra sidan har vi många nöjda barn och föräldrar att luta oss mot. Vi ordnar kalas här hos oss på Idrottshuset. Helt perfekt för alla. Ett av de mest populära av våra kalas är Klätterkalasen. Kalaset börjar med att det äts korv och bröd. Därefter klättring en timme med instruktör, avslutas med glass. Vi tar även emot större kalas som tex  klasskalas. Då behövs det två klätterinstruktörer och barnen är även vara i badmintonhallen och spelar  badminton/pingis (ingen instruktör).
  Ett annat populärt kalas är Racketkalaset. Här provar barnen våra racketsporter. Bordtennis, Badminton, mjuktennis eller squash. Vi bokar banor och tillhandahåller rack och bollar. Men det medföljer ingen instruktör. Samma upplägg med mat/fika som klätterkalasen,
  Vill du veta mer om våra kalas och hur det funkar? Hör då av dig till oss via mail här. Eller på telefon: 0470-289 80