• Barnkalas – Så kul, men mycket att planera

  Barnkalas på Idrottshuset i Växjö

  Det går utmärkt bra att klä ut sig på våra kalas. Faktiskt har det visat sig att pirater är minst lika bra som klätterapor på att ta sig upp på vår klättervägg.

  Funderar du på hur du ska fixa barnkalas, i år igen?

  Eller på praktiska ting som var ni ska vara eller vad ni ska göra? Vi har en urenkel lösning för er. Ni blir inte först ut men å andra sidan har vi många nöjda barn och föräldrar att luta oss mot. Vi ordnar kalas här hos oss på idrotts huset. Helt perfekt för alla. Ett av de mest populära av våra kalas är Klätterkalasen. I en timme huserar barnen klätterväggen med instruktör och när krafterna tryter, blir det korv i bröd, dryck och glass.

  Ett annat populärt kalas är Racketkalaset. Här provar barnen våra racketsporter. Bordtennis, Badminton, mjuktennis eller squash. Vi bokar banor och tillhandahåller rack och bollar. Men det medföljer ingen instruktör. Detta tar på krafterna så efter spel fyller vi batterierna med korv i bröd, dryck och glass.

  Vill du veta mer om våra kalas och hur det funkar? Hör då av dig till oss via mail här. Eller på telefon: 0470-289 80