• Utmana kollegorna före de utmanar dig

    Det är nästan alltid ett bra sätt att få fart på träningen. Att utmana. Kollegiet är ofta lätt att få med på tåget. Kanske har du själv lite idéer om hur det ska gå till. En helgturnering efter 10 veckors träning. Eller Flest poäng i klättertävning …

    I bland har man bara en farlig massa idéer om vad det förlorande laget ska få för uppskattning. Bjuda på lunch, tvätta bilen, stryka tvätt, städa kontoret eller sortera arkivet. Här finns det inga begränsningar på variation av uppslag. Men man har inte direkt någon tanke om hur man ska lägga upp utmaningen. Det är helt lugnt. Vi har jobbat med detta så länge så vi har många tankar om hur en turnering eller utmaning kan se ut. Både för små och stora grupper.
    Kom in och snacka med oss så kan vi helt säkert hjälpa dig att komma igång.

    /Lena

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.