• Vi söker klättringsinstruktörer till Idrottshuset

  sherpa-everest_NGK0907_lgOk, så här ligger det till. Vi kommer att behöva fler klättringsinstruktörer. Och nej, det är inte som ryktet säger att några av våra instruktörer lämnat baslägret för blixtförälskelse med sherpas från engelsmännens basläger. Det vill vi bestämt dementera. (Det är alltså inte våra instruktörer på bilden som flyr över passet utan snarare vår bild av hur ni tar er över till oss …) Nej det är snarare så att fler vill lära sig att tryggt och säkert lättar och nå toppen. Målet.
  Så du som är instruktör och känner att du har lust och möjlighet att dela med dig av dina färdigheter, hör av dig till Lena på lena@idrottshuset.se

1Comment
 • Posted by Sebastian on maj 23, 2014 at 9:49 f m

  Passerade det brittiska baslägret igår och la märke till att stämningen inte var på topp så vem vet …
  Just saying.

  Reply

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.